Ryhmät ja workshopit

VIISAUS! VAPAUS! VOIMA! – TEEMAPÄIVÄ – PELKO

AIKA:

PAIKKA:

TAVOITE: Päivän aiheena on pelko. Tavoitteena on tulla tietoiseksi erilaisista, alitajuisista pelkotiloista, tiedostaa niiden syntyperä ja vapautua niistä niin paljon kuin mahdollista. Tarkoituksena on myös oppia erilaisia tapoja, miten pelkoa voi hallita, ennen kuin se katoaa kokonaan. Vanha totuus on että mitä enemmän pelkäät, sitä enemmän vedät pelkäämääsi asiaa puoleesi.

VAPAUS! Häpeä, syyllisyys, arvottomuus ja riittämättömyys synnättävät pelkoa. Oli sisäinen tilanteemme millainen tahansa, heijastelemme sitä samaa ulospäin ja vedämme sitä samaa puoleemme muilta. Todellista vapautta on elää ilman noita negatiivisia tunteita, niiden synnyttämiä rajoittavia uskomuksia, elämää kahlitsevia pelkoja sekä vanhoja päätöksiä ja lupauksia. Silloin voimme olla riippumaton muiden odotuksista ja elää todeksi omia unelmiamme. Silloin kaikki on mahdollista.

VOIMA! On oma valintamme, millaisena ihmisenä haluamme tulla tunnetuksi ja nähdyksi. Mitä enemmän opimme kuuntelemaan sisäistä viisauttamme, mitä enemmän vapaudumme pelosta, sitä enemmän omanarvon tuntomme kasvaa, ilo ja valo sisällämme lisääntyy, osaamme puolustaa itseämme ja omia rajojamme, osaamme johtaa itseämme ja seistä omilla jaloillamme. Silloin meillä on voimaa kohdata vastoinkäymiset ja keskittyä olennaiseen.           

MENETELMÄT: Ratkaisukeskeinen valmennus, NLP, ohjattu meditatiivinen työskentely, Enneagrammi-ohjaus,Positiivisen psykologian periaatteet

HINTA: 95 e, sis alv 24 %

VALMENTAJA: TERTTU SAKSALA, Life Coach, Master Coach, NLP-Master, Enneagrammi-ohjaaja, Luontaisalan kouluttaja

ILMOITTAUTUMISET: PUH 040 5899862  terttu.saksala@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: