Minun tarinani

Minä olen Terttu Saksala, asun Luopioisissa. Minulla on takanani parinkymmenen vuoden ravintolaura josta puolet vietin ruotsinlaivalla. Tuo aika opetti minulle hyvin tärkeää ihmistuntemusta ja teki samalla minusta sitkeän ja vahvan taistelijan.

Loppuun palamisen myötä aloin kuitenkin kaivata elämääni jotain tärkeämpää ja työhön enemmän sisältöä. Aloitin luontaishoitajan opinnot ja valmistuttuani v. 2005, erosin parisuhteesta, otin lopputilin laivalta ja perustin oman yrityksen, vaihdoin lapseni kanssa paikkakuntaa ja lopetin tupakanpolton, kaikki samassa rysäyksessä.

Jatkoin luontaishoito-opintoja yritykseni ohella, parhaimmillaan olin neljässä koulussa yhtä aikaa, motivaatio oli voimakas. Valmistuin diplomi-aromaterapeutiksi ja – vyöhyketerapeutiksi sekä kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi. Silloin myös oma aromaterapiakouluttajani kysyi, haluanko minä kouluttaa ja siitä lähti käyntiin 10 vuotta kestänyt kouluttajan ura joka yhä jatkuu.

Kaipasin kuitenkin vielä jotain. Koin että elämäntaidon valmennuksesta olisi hyötyä kouluttajana ja opiskelin muutaman vuoden NLP:tä, elämäntaidon valmennusta sekä Enneagrammi-persoonallisuusteoriaa.

Heräämiseni henkisille asioille tapahtui luontaishoitajakouluaikoina. Minulla oli hyvin voimakas tarve löytää totuus ja tarkoitus tälle kaikelle ja henkisen maailman myötä minulle aukesi aivan uusi elämä. Itseni kehittämisestä ja henkisestä kasvusta tuli elämäni tärkein asia. Ymmärsin omakohtaisesti, kuinka ihmisen mieli ja historia määrittelevät, millaiseksi elämä muodostuu.

Matka tähän pisteeseen on ollut pitkä ja raskas mutta onneksi mukaan on mahtunut paljon iloakin, mielenkiintoisten ihmisten ja rakkaiden eläinystävieni muodossa.

Vahvuuteni ovat ehdottomasti omat kokemukseni, oivallukseni ja muutos jonka olen käynyt läpi itsessäni sekä niiden myötä seurannut ymmärrys ja tietoisuus. Haluankin tukea ja opastaa muitakin löytämään oman polkunsa, seisomaan vahvana ja suorassa omissa saappaissaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: