Hoidot ja hinnasto

Jäsenkorjaus 15.1.2022 alkaen 90 e

Aromaterapia 80 e

Klassinen vyöhyketerapia 60 e

Aromaterapeuttinen konsultaatio, myös nettiyhteyksillä 50 e

Eläinten aromaterapeuttinen konsultaatio, myös nettiyhteyksillä 50 e

Minun kautta saa myös konsultaatiossa suositellut eteeriset öljyt, joko yksittäisinä öljyinä tai valmiina terapia-sekoituksina.

Varaa hoitoaika puh 040 5899862

Peruuttamattomasta hoidosta perin täyden maksun.

Käytäntö on sama myös kurssimaksuissa. Sairastapauksessa maksettu kurssimaksu maksetaan takaisin lääkärintodistusta vastaan. Kurssille osallistuminen on peruttava viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa. Varausmaksua ei palauteta vaikka osallistuja peruuttaa osallistumisensa.

JÄSENKORJAUS

Jäsenkorjaus on suomalaiseen perinnekulttuuriin pohjautuva tehokas hoitomenetelmä, ns. mobilisaatiomenetelmä, jolla voi hoitaa kaikkia tuki- ja liikuntaelimiin liittyviä ongelmia. Kysymyksessä on vanhin ja tälläkin hetkellä erittäin elinvoimainen hoitomuoto.

Jäsenkorjaus on asiakkaan ja hoitajan välistä yhteistyötä. Sen tarkoituksena on palauttaa elintoiminnot ja liikeradat normaaleiksi asiakkaan omia liikeratoja hyväksi käyttäen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas pyynnöstä osallistuu hoitoon jonkin verran, esim. liikuttelemalla käsiään ja jalkojaan. Tämä myös tekee hoidosta turvallisempaa.

Hoidolla pyritään vapauttamaan verenkierto, kudosnestekierto, hermotoiminta ja lihakset luonnolliseen tilaansa, jolloin kivulle ei ole tarvetta. Tukirakenteet saatetaan paikalleen, nivelten, lihasten ja sidekudosten liikkuvuutta parannetaan sekä pehmennetään mahdollisia arpikudoksia ja vapautetaan hermoradat pinnetiloista. Kalevalainen jäsenkorjaus on siis puhdasta käsityötä.

Jäsenkorjauksesta on saatu apua seuraaviin vaivoihin:

– alaraajojen erimittaisuus, sekä virheasennot ja kiputilat jalkaterissä, polvissa ja lonkissa

– lantion alueen kiputilat ja virheasennot

– alaselän kiputilat ja ongelmat, kuten iskias ja noidannuoli

– selkärangan virheasennot, skolioosi, nikamalukot

– niska-hartiavaivat, sekä niistä johtuvat päänsäryt

– yläraajojen kiputilat ja ongelmat

– lihasjännitykset yleensäkin missä tahansa kehossa

Hoidon hinta  90 e

AROMATERAPIA

Kasveista, kukista, lehdistä, hedelmien kuorista, pihkoista ja juurista saadaan erilaisilla menetelmillä, tuoksuvia, aromaattisia öljyjä, jotka vaikuttavat ihmiseen hyvin kokonaisvaltaisesti.

Öljyjen kemiallisesta koostumuksesta riippuen, ne voivat olla mm. rentouttavia ja rauhoittavia, piristäviä ja energiaa antavia, antiseptisia ja desinfioivia, limaa irroittavia ja seksuaalista halua nostattavia. Ne vaikuttavat mm. hormonitoimintaan, edistävät ruoansulatusta, helpottavat kipuja ja lihaskireyksiä, laittavat nesteet virtaamaan ja poistavat selluliittia.

Aromaterapia on ihana, syvärentouttava, luksusluokan koko kehon hieronta, jossa liikkeet on suunniteltu niin, että ne vaikuttavat myös lymfakiertoon. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä fyysiseen kehoon, että myös mieleen ja Limbiseen järjestelmään, jossa sijaitsevat meidän tunteet, vaistot ja vietit. Aromaterapialla on saatu erinomaisia tuloksia myös stressin hoidossa.

Hoidossa eteeriset öljyt valitaan asiakkaalle yksilöllisesti, hänen omien tarpeidensa ja mieltymystensä, nenänsä perusteella. Lisäksi on mahdollista ostaa öljysekoitus mukaan kotihoitoa varten. Hoito toimii parhaiten sarjana, mutta jo yksikin kerta on ihana ja rentouttava, mieleenjäävä kokemus.

Hoidon hinta on 80 e.

Klassinen vyöhyketerapia

 Vyöhyketerapian juuret ulottuvat yli 5000 v. päähän, egyptiläisistä haudoista on löydetty seinämaalauksia joissa on paineltu jalkapohjia. Vyöhyketerapian ajatellaan kuitenkin olevan perua Pohjois-Amerikan intiaaneilta ja sitä ovat kehittäneet useatkin eri henkilöt, mm. William F. Fitzgerald, jota pidetään vyöhyketerapian isänä.

Vyöhyketerapian perustana on ajatus että ihminen heijastuu kokonaisuudessaan tietyille alueille kehossa. Pääpaino on jaloissa mutta vastaavia vyöhykkeitä löytyy myös käsistä, korvista, kasvoista ja selästä. Käsittelemällä tiettyä aluetta, eli vyöhykettä, saadaan vaikutus vastaavalle alueelle kehossa, sisäelimet, tuki- ja liikuntaelimet, hermosto, hormonitoiminta, ym.

Vyöhykkeitä painellaan pääasiassa sormin, mutta klassisessa vyöhyketerapiassa hoidon tehosteena käytetään mm. akupainallusta sekä erilaisia erikoistekniikoita. Tarkoituksena on suunnitella asiakkaalle hänen vaivoihinsa ja tarpeisiinsa sopiva hoVyöhyketerapian vaikutus

Vyöhyketerapia vaikuttaa lähinnä hermoston ja energiakanavien kautta, hoidolla käynnistetään kehon omat parantavat voimat. Vyöhyketerapia vahvistaa ja tasapainottaa elimistöä, kohottaa vastustuskykyä, hoitaa erilaisia häiriötiloja, sekä vapauttaa jännityksiä ja avaa mahdollisia tukoksia. Se toimii myös ennaltaehkäisevästi erilaisia ongelmia vastaan.

Hoidon jälkeen olo voi olla erittäin väsynyt tai vastaavasti hyvinkin pirteä, aineenvaihdunta saattaa lähteä liikkeelle ja nesteetkin saattavat virtailla enemmän kuin ennen. Säännöllisessä hoidossa kivut saattavat heikentyä tai kadota kokonaan, lihas- ym. jännitykset saattavat helpottaa ja myös psyykkisellä tasolla voi havaita muutoksia. Hoito voi tuoda vanhoja vaivoja pintaan, joten jos ensimmäisen kerran jälkeen jokin vaiva pahenee, sitä ei tarvitse säikähtää, se todennäköisesti helpottuu pian.

Vyöhyketerapiaa suositellaan esim. ruoansulatuskanavan ongelmiin, turvotuksiin, erilaisiin kipuihin ja särkyihin, migreeniin ja päänsärkyyn, niska-hartia-selkäalueen ongelmiin, iskiakseen, hormonaalisiin häiriötiloihin, kuten kuukautisvaivoihin ja vaihdevuosioireisiin, virtsatiealueen ongelmiin, stressiin ja unettomuuden hoitoon sekä vauvojen koliikkiin. Vyöhyketerapialla voidaan yhtälailla hoitaa niin vauvoja, lapsia, kuin aikuisiakin.

Hinta 60 e

%d bloggaajaa tykkää tästä: