Aromuli

Mitä ovat Aromulit?
Aromulit© ovat suomalaisesta koivusokerista valmistettuja pallosia, jotka ovat aromatisoitu luomulaatuisilla, 100 % puhtailla eteerisillä öljyillä. Ne ovat täysin puhdasta kasvisruokaa.
Aromulit© on valmistettu ja pakattu käsityönä ja rakkaudella.

Aromulit on kehitetty lisäämään hyvinvointia, antamaan hyvää mieltä, helpottamaan stressiä ja parantamaan unen laatua. Ne imeskellään suussa tai ne voi murskata ja lisätä esimerkiksi jälkiruokiin tai liottaa erilaisiin juomiin mausteeksi sokerin sijasta.

Aromuleja© löytyy kuusi erilaista vaihtoehtoa:

– Älypallot
– Femme fatale (naisille suunnattu)
– Casanova (miehille suunnattu)
– Torkkupallot
– Suukkosuu
– Aurinkopallot

AROMAUUTTEET
Kasvit tuottavat aromaattisia ainesosia, esim. eteeristen öljyjen muodossa, suojellakseen terveyttään ja houkutellakseen hyönteisiä. Kasvien eteerisiä öljyjä käytetään mm. kosmetiikassa, lääketeollisuudessa sekä elintarviketeollisuudessa yskänpastillien, makeisten, ruokien ja juomien maustamisessa. Kun eteerisiä öljyjä käytetään elintarviketeollisuudessa, ne lasketaan silloin aromauutteiksi.

KOIVUSOKERI ELI XYLITOLI
Makealta maistuva hiilihydraatti on vaihtoehto tavalliselle ruokosokerille ja sopii myös diabeetikoille. Xylitoli sisältää n. 40 % vähemmän kaloreita kuin normaali taloussokeri. Yliannosteltuna se voi löysätä vatsaa. Eläimille, ei varsinkaan koirille, suositella annettavan koivusokeria.

KÄYTTÖSUOSITUS
– 3-5 kpl aromuleja© laitetaan suuhun (lapsille puolet määrästä) tarpeen mukaan ja annetaan sulaa suussa, mausta ja tuoksusta nauttien. Suositellaan otettavaksi ruokailun jälkeen.
– Sulatetaan tai sekoitetaan 5-10 kpl juomaan (250 ml) ja nautitaan
– Murskataan 5-10 kpl pallosia ja ripotellaan ne ruoan päälle ennen tarjoilua

http://www.avaloncoaching.fi/tuotteet.html?id=33246/